Dancing through English for Intercultural Communication

Dancing through English for Intercultural Communication

Autori: Roxana-Elisabeta Marinescu (coord.), Irina David, Mariana Nicolae

Anul aparitiei: 2018

ISBN: 978-606-34-0261-6

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 366

32,20 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 

Manualul universitar Dancing through English for Intercultural Communication este destinat tuturor celor care doresc sa invete limba engleza intr-un mod placut si modern, pornind de la competente, deprinderi, cunostinte si informatii pe care le detin deja din viata de zi-cu-zi si construind autonom un parcurs propriu de invatare activa. Publicul tinta il reprezinta studentii care doresc sa isi imbunatateasca nivelul de limba engleza, pornind de la aproape zero (cei pe care ii numim „falsi incepatori/ false beginners”) pana la mediu (A1, A2 si B1 potrivit Cadrului european comun de referinta pentru limbi straine).

Manualul este structurat in patru arii tematice largi, corespunzatoare celor patru module: engleza generala, limbaj specializat pentru dans social, engleza pentru mediul profesional de afaceri si comunicare interculturala. Subiectele sunt de actualitate si informative, acoperind un spectru larg: de la artistul stradal cunoscut sub numele de Banksy pana la consumerism, leadership, identitate personala si de grup, natiunea ca un construct colectiv, construirea unei cariere sau eticheta si politetea in dansul de societate.  

Cele trei niveluri lingvistice au teme comune, astfel incurajandu-se autonomia de invatare si coerenta studierii. Se face apel la competentele transversale ale celor ce invata limba engleza, precum cele de dezvoltare personala, autocunoastere, lead & follow, de comunicare sociala si exprimare nonverbala sau artistica. 

Acest manual este produsul experientei pe care autoarele au acumulat-o in zeci de ani de predare si de creare de materiale de studiu al limbii engleze, experiente cristalizate in cadrul proiectului european pentru educatia adultilor „Oportunidance. Dance Your Way to Other Cultures” (2015-2017). Poate fi utilizat de sine statator sau impreuna cu platforma de blended learning cu acces liber www.oportunidance.ase.ro pentru o dinamica sporita a invatarii. Competentele invatarii clasice se imbina, astfel, cu cele digitale, specifice invatarii online.

Dancing through English for Intercultural Communication este un manual de actualitate, transdisciplinar si interactiv, care promoveaza o abordare din multiple perspective asupra invatarii limbii engleze pentru sanse sporite pe piata muncii. 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat