Negocierea, drumul spre asentiment

Negocierea, drumul spre asentiment

Autori: Filip Adrian Mercan, Florina Mohanu

Anul aparitiei: 2008

ISBN: 978-606-505-076-1

47,70 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea „Negocierea. Drumul spre asentiment” este rodul colaborarii dintre dr. ing. Filip Adrian MERCAN si conf. univ. dr. Florina MOHANU.

In „Cuvantul inainte” al cartii, prof. univ. dr. Alexandru Tasnadi arata ca „intreaga ei tesatura rezulta din ingemanarea firelor oferite de „arta negocierii” si „stiinta comunicarii”. Gandurile cititorului intra in labirintul viu al interdisciplinaritatii. In calatoria intelectuala pe care o intreprinde, este nevoit sa strabata taramuri diferite, lumi diferite: de la filosofie la literatura, de la sisteme neliniare si complexe la strategii de negociere, de la psihologia proceselor de negociere la rigoarea matematica care sustine diversele afirmatii.”

In lucrare intalnim nu numai notiuni teoretice, cum ar fi „teoria catastrofelor”, „echilibrul Nash”, „optimul paretian” sau „fereastra Johari”. Ea este si un indrumar practic deosebit de valoros, prezentand situatii concrete de negociere. Este, deci, interesanta si utila pentru toti cei care doresc sa obtina succesul in orice domeniu care implica negocieri.
 

Produse asemanatoare