Limba româna pentru straini. Stiinte economice (trei volume)

Limba româna pentru straini. Stiinte economice (trei volume)

Autori: Viorela-Valentina Dima, Raluca-Elena Hurduzeu

Anul aparitiei: 2019

ISBN: 978-606-34-0315-6/ vol.1: 978-606-34-0316-3, vol.2: 978-606-34-0317-0, vol.3: 978-606-34-0318-7

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 447

100,00 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Limba romana pentru straini. Stiinte economice, vol. 1: Domeniul financiar-contabil

Limba romana pentru straini. Stiinte economice, vol. 2: Domeniul management

Limba romana pentru straini. Stiinte economice, vol. 3: Domeniul marketing

 

ACESTE TREI CARTI SE VAND IMPREUNA.

 

Cele trei volume ale manualului Limba romana pentru straini. Stiinte economice cuprind materiale de studii originale pentru programul „Anul pregatitor de limba romana pentru studentii straini”, constituind un instrument deosebit de util atat pentru interactiunea de la clasa (student-profesor, student-student), cat si pentru studiul individual, imbogatind semnificativ oferta instrumentelor de lucru destinate publicului care invata limba romana ca limba straina si limbajul specializat pentru stiintele economice. 

Alegerea temelor si a textelor care le sustin, didactizarea si scenarizarea materialui, accentul pe vocabularul de specialitate, dublat de sarcini de lucru care vizeaza consolidarea tuturor competentelor de limba – intelegere scrisa si orala, productie scrisa si orala, maniera agreabila de prezentare sunt doar cateva dintre punctele forte al acestei lucrari.

Prin colectia bogata de aplicatii, prin exercitiile variate si pertinente care folosesc material autentic, cu subiecte din actualitate, studentilor li se ofera posibilitatea de a folosi atat vocabularul dobandit, cat si de a-si exersa aptitudinile de comunicare atat de necesare in timpul anilor de studii universitare si in viata profesionala.

Cartile contin si teste recapitulative, precum si capitole de gramatica care rezuma si sistematizeaza aspectele de gramatica prezentate fragmentat pe parcursul manualului.

Lucrarea se adreseaza unui public care provine din peste 40 de tari din intreaga lume.

Produse asemanatoare