Civilizatie, cultura, management. Editia a patra, Volumul 1: Teoria managementului comparat international, Volumul 2: Practica managementului comparat international

Civilizatie, cultura, management. Editia a patra, Volumul 1: Teoria managementului comparat international, Volumul 2: Practica managementului comparat international

Autori: Amedeo Istocescu

Anul aparitiei: 2018

ISBN: 978-606-505-806-4; 978-606-34-0260-9 vol. I, 978-606-34-0263-0 vol. II

163,60 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Cele doua volume ale editiei a patra a cartii „Civilizatie, cultura, management”, respectiv Teoria managementului comparat international si Practica managementului comparat international, publicate la editura Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Editura ASE, sunt, de fapt, o singura noua lucrare academica ce se adreseaza, in primul rand, studentilor din ciclul de licenta care se pregatesc pentru disciplina universitara „Management comparat international”.

In egala masura, aceasta noua editie este recomandata specialistilor in management, dar si cititorilor obisnuiti.

Specialistilor in management, care lucreaza in contexte interculturale, multiculturale sau transculturale (respectiv, etnice, religioase, ideologice, chiar si politice), care impun, in mod esential, pentru reusita activitatilor derulate, cunoasterea detaliata a particularitatilor culturale ale spatiilor economice si geografice in care functioneaza companiile pe care acestia le administreaza, autorul le ofera informatii sugestive, inedite, pertinente, despre zona de contact dintre cele doua categorii de concepte: civilizatie si cultura, pe de o parte, iar pe de alta parte, managementul comparat international.

Cititorii obisnuiti, aflati in cautarea unor provocari de natura culturala, istorica, antropologica, sociala, pot gasi raspunsuri si noutati de actualitate.

Spre deosebire de precedenta editie, a treia, aparuta in anul 2016, aceasta ofera un nou si modern instrument de lucru studentilor, specialistilor si tuturor cititorilor, prin separarea partii teoretice, axate pe  conceptele: civilizatie, cultura, si respectiv, management comparat international, in volumul intai, de partea aplicativa, practica, de cercetare, bazata pe experientele personale ale autorului, grupata in cel de-al doilea volum. Astfel, titlurile celor 15 capitole sunt identice, in fiecare dintre cele doua volume, dar continutul lor este diferentiat profund, in raport cu intentiile autorului.

Produse asemanatoare