Provocari pentru managementul resurselor umane in organizatiile moderne

Provocari pentru managementul resurselor umane in organizatiile moderne

Autori: Alecxandrina Deaconu, Ramona Stefania Igret (coordonatori)

Anul aparitiei: 2019

ISBN: 978-606-34-0302-6

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 332

40,00 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Scopul principal al acestei lucrari este acela de a oferi, in special studentilor si masteranzilor, o imagine generala asupra principalelor provocari cu care se confrunta organizatiile moderne, din perspectiva resurselor umane.

In contextul unei competitii acerbe pe piata fortei de munca pentru identificarea si pastrarea celor mai pregatiti angajati, organizatiile trebuie sa inoveze si in domeniul managementului resurselor umane. Companiile moderne fac eforturi sa transforme locul de munca intr-o experienta pozitiva pentru angajat, din momentul angajarii si pana la plecarea sa. Practicile utilizate sunt extrem de variate, iar in acest context, ne-am propus sa aducem in fata cititorilor mai multe teme de interes din acest domeniu, precum: relatia dintre managementul resurselor umane si transformarea digitala, cultura si schimbarea in organizatia moderna, inteligenta emotionala si/sau inteligenta culturala, etica si responsabilitatea sociala, balanta dintre munca si viata, telemunca, angajamentul, integrarea angajatilor, energia personala si starea de bine.

Avem convingerea ca studiul acestor teme contribuie la formarea si dezvoltarea unor competente utile in managementul resurselor umane, deschide calea catre dezbatere, catre initiative noi, catre metode si instrumente adaptate business-ului viitorului. Nu credem, insa, ca am epuizat toate aspectele de interes si asteptam propunerile si sugestiile celor care studiaza si profeseaza in acest domeniu astfel incat, in viitor, sa extindem problematica tratata, sa imbunatatim continutul si forma de prezentare.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat