Contabilitate manageriala. Perspectiva deciziilor operationale

Contabilitate manageriala. Perspectiva deciziilor operationale

Autori: Ionel Jianu, Iulia Jianu

Anul aparitiei: 2021

ISBN: 978-606-34-0377-4

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 161

34,10 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul ase.ro.

 

Am abordat elaborarea acestei lucrari, din domeniul contabilitatii manageriale, cu convingerea ca este nevoie de concretete si de substanta pentru valorizarea unui demers de o importanta covarsitoare pentru succesul afacerilor – calculul de cost. Constienti ca este necesar un asemenea demers, care sa produca o asezare a lucrurilor la nivelul cunoasterii, am ales sa oferim perspectiva de gestiune, pe care orice actor economic trebuie sa si-o doreasca operationalizata la nivelul afacerii sale – de aici, caracterul aplicativ al lucrarii.   

Am analizat nevoia de informatie, dorinta de pregatire si necesitatea unor materiale noi si prietenoase a colaboratorilor nostristudentii, drept pentru care am decis sa construim adecvat dorintei lor. Astfel, limbajul si constructia argumentatiei sunt colorate, sunt impactate de forta vie a cuvintelor si expresiilor specifice varstei, iar etapizarea proceselor si momentelor decizionale sunt pliate pe convingeri analogice, care sunt translatate din evenimente pe care studentii si le pot reprezenta – de aici, caracterul de manual al lucrarii.

Lucrarea de fata este reprezentarea fidela atat a expresiei „intelepciunea nu are varsta” – rigoarea demersului de operationalizare a deciziei manageriale fiind la nivelul la care satisface cele mai elevate si avansate minti ale domeniului (universitari si practicieni, deopotriva), cat si a expresiei „copilul din noi nu dispare niciodata” – bucuria de a ne aduce aminte de povestile copilariei, de momente placute din viata de zi cu zi, de adevaratele experiente si situatii care ne cladesc, in timp, caracterul si ne definesc personalitatea – de aici caracterul stiinta (pentru universitari), dar si caracterul metoda (pentru practicieni).

Doar ajunsa in mainile dumneavoastra, aceasta lucrare capata, cu adevarat, valoare. Doar supusa atentei dumneavoastre analize, lucrarea noastra va fi revelatoare de continut. Doar utilizata in cadrul activitatilor curentede invatare (studenti), de aplicare a demersului contabil (practicieni), de studiu (universitari) sau de lectura (pentru cei care doresc sa deprinda tainele conducerii afacerilor) – lucrarea prinde viata.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat