Entrepreneurship

Entrepreneurship

Autori: Sebastian-Ion Ceptureanu, Eduard-Gabriel Ceptureanu, Diana-Cezara Toader

Anul aparitiei: 2017

ISBN: 978-606-34-0148-0

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 300

41,70 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea Entrepreneurship trateaza, in limba engleza, fondul general de cunostinte referitoare la managementul antreprenorial, absolut necesar intelegerii si practicarii unui management profesionist in companiile romanesti de dimensiuni mici si mijlocii. Volumul furnizeaza suportul stiintific si metologic necesar pentru dezvoltarea IMM-urilor romanesti, in concordanta cu abordarile si practicile din tarile dezvoltate. Autorii au avut in vedere realizarea urmatoarelor obiective principale:

  • prezentarea fondului de cunostinte de baza al managementului antreprenorial; 
  • reliefarea principalelor elemente pragmatice aplicabile cu prioritate in managementul firmelor romanesti de dimensiuni mici si mijlocii; 
  • facilitarea formarii unei conceptii manageriale moderne la nivelul intreprinzatorilor, necesara functionarii si dezvoltarii unor companii performante.


Volumul trateaza aspecte de baza ale managementului antreprenorial: definirea conceptelor implicate, tipologia managementului antreprenorial, identificarea si valorificarea oportunitatii economice, etapele infiintarii unei afaceri, particularitatile functiilor si functiunilor managementului in cadrul companiilor mici si mijlociii, conceptul de antreprenoriat si modul in care schimbarea influenteaza dezvoltarea firmelor mici si mijlocii.


Acest volum reprezinta rezultatul unor importante acumulari si eforturi realizate de autori in ultimii ani, atat in tara, cat si in strainatate, fiind conceput prin prisma cerintelor si specificitatii firmelor mici si mijlocii din Romania.


In final, aducem multumirile noastre editurii care a asigurat publicarea acestei lucrari ce corespunde unor stringente necesitati ale organizatiilor si invatamantului universitar din Romania.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat