Macroeconomie. Note de curs si aplicatii practice

Macroeconomie. Note de curs si aplicatii practice

Autori: Ioana Andrada Gavril

Anul aparitiei: 2020

ISBN: 978-606-34-0356-9

Format: 14,8/21 cm

Numar pagini: 140

33,90 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul ase.ro.

 

Lucrarea de fata este destinata studentilor de anul I sau persoanelor care doresc sa invete rapid macroeconomie. Aceasta cuprinde atat aspecte teoretice esentiale, cat si multiple aplicatii care vor ajuta la intelegerea clara a conceptelor teoretice, dezvaluind totodata modul in care acestea sunt utilizate in analizele macroeconomice. Multe dintre aceste aplicatii practice cuprind date reale referitoare la economia Romaniei, iar rezolvarea lor va presupune, practic, evaluarea unor fenomene, procese si stari de fapt caracteristice economiei romanesti.

Lucrarea trateaza temele clasice de macroeconomie, precum indicatorii macroeconomici, decalajele de productie, cresterea economica, sistemul financiar, piata monetara, piata de capital, inflatia, somajul, balanta de plati externe, oferind, de asemenea, detalii privind politicile macroeconomice si modalitatile in care acestea ar trebui aplicate in diverse conjuncturi.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat