Cariera de programator

Cariera de programator

Autori: Ion Ivan, Alin Zamfiroiu

Anul aparitiei: 2017

ISBN: 978-606-34-0154-1

28,00 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 

Rolul acestei lucrari este acela de a prezenta elementele absolut necesare oricarei persoane care este la inceput de drum in practica profesiei de programator.

 

Obiectivul lucrarii este de a clarifica principalele aspecte ale carierei de programator. Una este ca persoana sa fie programator si alta este ca persoana respectiva sa faca o frumoasa cariera in programare.

Este analizata cariera programatorului in raport cu activitatea de succes in finalizarea produselor software cerute de aceste proiecte. Sunt identificate caracteristici de calitate pe care un programator trebuie sa le aiba pentru a realiza un parcurs care sa duca spre desavarsirea carierei sale. Intrucat proiectele IT au o serie de caracteristici, este analizata cariera programatorului in raport cu activitatea de succes in finalizarea produselor software cerute de aceste proiecte.

Cariera de programator presupune atat o traiectorie ascendenta, cat mai ales adaptarea eforturilor conform tipologiilor de programatori existente, intrucat meseria de programator permite migrarea dintr-o zona in alta, conform productiei de software.

 

 

In incheierea lucrarii, este descrisa in cateva cuvinte o cariera de succes in programarea calculatoarelor, caci atat timp cat sunt calculatoare, vor trebui sa existe si programatori. 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat