Machine Learning, Deep Learning, Deep Neural Network in mediul R. Teorie si aplicatii

Machine Learning, Deep Learning, Deep Neural Network in mediul R. Teorie si aplicatii

Autori: Stelian Stancu

Anul aparitiei: 2020

ISBN: 978-606-34-0330-9

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 236

45,20 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

 

Inteligenta artificiala (AI-Artificial Intelicence) este orice tehnica care isi propune sa permita calculatoarelor sa imite comportamentul uman, inclusiv invatarea masinii, procesarea limbajului natural (NLP), sinteza limbajului, viziunea computerului, robotica, analiza senzorilor, optimizarea si simularea.

In acest context, Machine Learning (ML-invatarea automata) constituie un subset de tehnici de AI care permite sistemelor informatice sa invete din experienta anterioara (adica din observatiile de date) si sa-si imbunatateasca comportamentul pentru o anumita sarcina. Tehnicile ML includ Support Vector Machines (SVM), arbori de decizie, invatare Bayes, k-means clustering, reguli de asociere, regresie, retele neuronale si multe altele.

Lucrarea de fata Machine Learning, Deep Learning, Deep Neural Network in mediul R. Teorie si aplicatii este conceputa in ideea de a veni in sprijinul tuturor celor care doresc sa cunoasca aspecte mai mult sau mai putin analitice referitoare la invatarea automata si invatarea profunda, in contextul retelelor neuronale profunde, din perspectiva aplicarii retelelor neuronale.

Parcurgand continutul acestei lucrari, studentii vor putea duce cu succes la capat examenele bazate pe elemente specifice prezentate, tinerii doctoranzi vor gasi suficiente elemente utile in pregatirea unor teze continand aspecte de noutate maxima, iar toti ceilalti interesati de acest material vor gasi suficiente informatii care sa atinga latura intelectuala a fiecaruia dintre noi.

In consecinta, lucrarea Machine Learning, Deep Learning, Deep Neural Network in mediul R. Teorie si aplicatii este recomandata atat studentilor care au in planul de invatamant discipline avand cuvinte-cheie din titlul acestei lucrari, cat si cercetatorilor si celor interesati de aspecte cat mai variate legate de acest domeniu.

Pentru cei interesati de cunoasterea si a altor laturi ale Machine Learning, Deep Learning, Deep Neural Network, utilizand mediul R, bibliografia prezentata constituie un bun ghid in acest sens.

 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat