DATA SCIENCE in mediul R. Teorie si aplicatii

DATA SCIENCE in mediul R. Teorie si aplicatii

Autori: Stelian Stancu

Anul aparitiei: 2020

ISBN: 978-606-34-0331-6

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 210

38,00 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

 

Data Science (DS) este un domeniu multidisciplinar care include statistica, informatica, invatarea automata (ML-Machine Learning) si expertiza in domeniu pentru a obtine cunostinte si informatii din date deja existente.


Mai multe surse inseamna mai multe date in diferite formate si tipuri, cum ar fi imagini, videoclipuri, voce, vorbire, date textuale si date numerice, atat nestructurate, cat si structurate. Diferitele formate de date necesita totodata diferite metode pentru a extrage datele utile spre prelucrare din acestea, ceea ce inseamna ca datele sunt dificil de prelucrat si analizat, iar metodele traditionale de calcul nu pot prelucra aceste date.


Lucrarea de fata, Data Science in mediul R. Teorie si aplicatii, este conceputa in ideea de a veni in sprijinul tuturor celor care doresc sa cunoasca aspecte mai mult sau mai putin analitice referitoare la stiinta datelor.

In consecinta, cartea este recomandata atat studentilor, cat si cercetatorilor si celor interesati de acest domeniu.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat