Baze de date: Microsoft ACCESS

Baze de date: Microsoft ACCESS

Autori: Gabriel Cozgarea

Anul aparitiei: 2018

ISBN: 978-606-34-0273-9

Format: 17/24 cm

25,40 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Domeniul bazelor de date este unul vast, atat datorita modalitatilor diferite prin care acestea pot fi concepute, cat si datorita implicatiilor pe care le au asupra aplicatiilor informatice.

Lucrarea este structurata in patru capitole si trateaza, teoretic si practic, aspecte privind bazele de date si sistemele de gestiune a bazelor de date, conceptele fundamentale ale modelului relational, normalizarea bazelor de date relationale si SGBD Microsoft Access. In ultimul capitol, sunt prezentate, cu exemplificari, obiectele si facilitatile Microsoft Access in dezvoltarea aplicatiilor: obiectele de tip tabel, interogarea datelor utilizand atat interfata oferita de sistem, cat si limbajul SQL, obiectele de tip formular, rapoartele, macro-comenzile de date si cele standard, precum si obiectele de tip modul, ce sunt destinate scrierii procedurilor si functiilor in limbajul VBA (Visual Basic for Applications).

Cartea este destinata, in principal, studentilor de la facultatile de profil din Academia de Studii Economice, dar si specialistilor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele in domeniul bazelor de date.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat