Intercultural Communication in Contemporary Society

Intercultural Communication in Contemporary Society

Autori: Roxana-Elisabeta Marinescu

Anul aparitiei: 2013

ISBN: 978-606-505-724-1

16,50 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 

Cursul universitar Intercultural Communication in Contemporary Society (autoare: Dr. Roxana-Elisabeta Marinescu) abordeaza comunicarea interculturala în societatea contemporana, cu o aplecare speciala pentru contextul de afaceri global.
Sunt trecute în revista diferite perspective asupra culturii si a relatiei dintre culturi si sunt discutate provocari ale comunicarii interculturale în lumea postmoderna, postcoloniala, multi sau trans-culturala si plurilingva. Sunt re-vizitate critic teorii ale interculturalitatii (Hofstede, Trompenaars, Hall) si aplicate la modele de comunicare eficienta în mediul de afaceri. Noile tehnologii si rolul lor în comunicarea interculturala, perspectiva de gen, limbajul politic corect, sunt alte teme analizate pe larg.
De asemenea, acest curs universitar include studii critice ale autoarei asupra catorva aspecte ale comunicarii interculturale în cultura de masa: reviste pentru femei, publicitate si kitsch.
 
Volumul vine in intampinarea studentilor care urmeaza cursul de comunicare interculturala la ciclul de licenta si la programele de master din Academia de Studii Economice din Bucuresti, precum si a publicului larg, interesat de domeniul respectiv.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat