Grafica, design si creatie publicitara. De la proiectare conceptuala la produs finit

Grafica, design si creatie publicitara. De la proiectare conceptuala la produs finit

Autori: Cristian Ionut TATU

Anul aparitiei: 2019

ISBN: 978-606-34-0238-8

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 290

44,00 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Cartea intitulata „Grafica, design si creatie publicitara, de la proiectare conceptuala la produs finit”, ofera cititorului atat cunostintele teoretice fundamentale din domeniu, cat si un amplu ghid aplicativ pentru punerea in practica a conceptului.

Cu un foarte pronuntat caracter aplicativ, ghidul incepe cu prezentarea detaliata a procesului de creatie publicitara, de la primul contact cu beneficiarul proiectului si pana la productia si distribuirea materialelor. Pentru proiectarea conceptuala a produsului finit, autorul parcurge elementele primare ale designului grafic si principiile designului publicitar intr-un stil pragmatic, abundent in exemple.

Sectiunea aplicativa este compusa din trei parti complementare, dedicate graficii vectoriale, matriciale (raster) si modelarii 3D. Aceste sectiuni ofera informatiile necesare pentru implementarea conceptelor prezentate anterior si obtinerea produsului final.

Pentru aceasta parte, autorul a ales un numar de patru aplicatii disponibile gratuit utilizatorilor sub licenta Open Source (Inskcape, GIMP, FeeCAD si Slic3r) eliminand astfel barierele de pret si lucru cu versiuni de evaluare.

Pentru a completa experienta cititorului, materialele digitale utilizate in exemplele din carte (imagini, fisiere de lucru, capturi de ecran), precum si clipurile video cu procedurile de lucru sunt disponibile online pe cristitatu.ro/creatiepublicitara.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat