SET 2 carti: Economie. Microeconomie si Macroeconomie. Suport de curs /Editia a II-a

SET 2 carti: Economie. Microeconomie si Macroeconomie. Suport de curs /Editia a II-a

Autori: Mariana Iovitu

Anul aparitiei: 2006

ISBN: 973-594-836-2 /978-973-594-835-4

18,70 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Economie. Microeconomie si Macroeconomie. Suport de curs, Editia a II-a, de Mariana Iovitu

Lucrarea de fata reprezinta un suport de curs cu rol de material complementar, util în pregatirea teoretica si practica la disciplina de economie, pentru studentii de la învatamantul de zi si distanta.Obiectivul sau este sistematizarea cunostintelor transmise la curs si completarea lor cu puncte de vedere, opinii si consideratii apartinand altor autori. Selectarea materialelor bibliografice corespunzatoare fiecarei teme a fost realizata in scopul dezbaterii problemelor economice teoretice si practice. 
Materialul este conceput pe doua parti, microeconomie si macroeconomie, avand la baza programa analitica a disciplinei de ECONOMIE pentru anul I. Conceput ca material ajutator, suportul de curs tine seama de principiile metodologice moderne ale schematizarii continutului tematic. Fara sa se substituie manualului, el structureaza si prezinta principalele puncte pe care se fundamenteaza fiecare tema în parte, urmarind ideile fundamentale si logica expunerii temei de curs. 
 

Cartea "Economie. Microeconomie si Macroeconomie. Suport de curs", Editia a II-a, de Mariana Iovitu, se vinde numai la set, impreuna cu
 
"Economie. Caiet de seminar", Editia a II-a, de Mariana Iovitu:
 
Caietul de lucru pentru seminar reprezinta un element modern, realizat dupa metodologia actuala a intocmirii instrumentarului stiintific universitar. El este conceput si destinat celor care studiaza micro si macroeconomia, anul I (semestrul I si II) si este complementar suportului de curs, dovedind multiple utilitati.
Obiectivul sau: imbinarea procesului de insusire si fixare a cunostintelor de economie cu procesul de verificare si evaluare cât mai corecta si exacta a activitatii desfasurate de fiecare student, la seminar. Completarea caietului de lucru, prin rezolvarea subiectelor, se va face atât in timpul seminarului, potrivit explicatiilor si demonstratiilor la tabla, cat si acasa, ca activitate individuala. Formularea fiecarei teme de lucru din acest caiet se bazeaza pe cunostintele sistematizate si transmise  pe baza suportului de curs. De aceea, rezolvarea depinde obligatoriu de modul in care studentul si-a insusit materialul predat si bibliografia recomandata.

 

Pret total set (doua carti): 18.70 lei

Produse asemanatoare