Economie. Aplicatii / Editia a II-a

Economie. Aplicatii / Editia a II-a

Autori: Marius Cristian Pana

Anul aparitiei: 2006

ISBN: 973-594-834-6

10,30 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

„Economie – Aplicatii” este un instrument complementar materialelor: „Economie. Microeconomie si Macroeconomie – suport de curs” si „Economie – Caiet de seminar”, oferind celor care studiaza disciplina economie un set de subiecte variat formulate (afirmatii adevarat/fals, grile, probleme) ce evidentiaza continutul tematic si problematica temei de curs.
Intentia autorului este de a oferi studentilor un numar de aplicatii care sa le permita mai buna intelegere a elementelor teoretice abordate in suportul de curs, dar in acelasi timp sa asigure un mijloc de crestere a sanselor de promovare a examenelor, subiectele fiind elaborate de tipul celor ce se regasesc frecvent in cadrul evaluarilor finale la micro si macroeconomie.

 


Cartea se vinde si la set*, impreuna cu
Economie. Suport de curs, Editia a II-a de Mariana Iovitu:

Lucrarea de fata reprezinta un suport de curs cu rol de material complementar, util în pregatirea teoretica si practica la disciplina de economie, pentru studentii de la învatamantul de zi si distanta.Obiectivul sau este sistematizarea cunostintelor transmise la curs si completarea lor cu puncte de vedere, opinii si consideratii apartinand altor autori. Selectarea materialelor bibliografice corespunzatoare fiecarei teme a fost realizata cu scopul dezbaterii problemelor economice teoretice si practice. 
Materialul este conceput pe doua parti: microeconomie si macroeconomie avand la baza programa analitica a disciplinei de ECONOMIE, anul I. Conceput ca material ajutator, suportul de curs tine seama de principiile metodologice moderne ale schematizarii continutului tematic.Fara sa se substituie manualului, el structureaza si prezinta principalele puncte pe care se fundamenteaza fiecare tema în parte, urmarind ideile fundamentale si logica expunerii temei de curs.

si
Economie. Caiet de seminar, Editia a II-a, de Mariana Iovitu:

Caietul de lucru pentru seminar reprezinta un element modern, realizat dupa metodologia actuala a intocmirii instrumentarului stiintific universitar. El este conceput si destinat celor care studiaza micro si macroeconomia, anul I (semestrul I si II) si este complementar suportului de curs, dovedind multiple utilitati.
Obiectivul sau: imbinarea procesului de insusire si fixare a cunostintelor de economie cu procesul de verificare si evaluare cât mai corecta si exacta a activitatii desfasurate de fiecare student, la seminar. Completarea caietului de lucru, prin rezolvarea subiectelor, se va face atât in timpul seminarului, potrivit explicatiilor si demonstratiilor la tabla, cat si acasa, ca activitate individuala. Formularea fiecarei teme de lucru din acest caiet se bazeaza pe cunostintele sistematizate si transmise  pe baza suportului de curs. De aceea, rezolvarea depinde obligatoriu de modul in care studentul si-a insusit materialul predat si bibliografia recomandata.

Pret total set (trei carti): 56.30 lei

 

*in limita stocului disponibil

Produse asemanatoare