Dezvoltarea sistemelor software pentru managementul afacerilor

Dezvoltarea sistemelor software pentru managementul afacerilor

Autori: Anca Andreescu

Anul aparitiei: 2009

ISBN: 978-606-505-276-5

19,30 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Structurata intr-o maniera graduala si cu un demers unitar, lucrarea evidentiaza rolul important pe care il ocupa regulile de afaceri in dezvoltarea sistemelor software pentru managementul afacerilor, in contextul economiei digitale, si anume atat a regulilor externe, ce provin din reglementari legale, cat si a regulilor interne, care definesc politica de afaceri a unei organizatii.

Sub aspect metodologic, lucrarea propune un model general de proces de dezvoltare software adaptat pentru manipularea explicita a regulilor de afaceri, ce integreaza conceptele teoretice generale cu noile tendinte si identifica un set de criterii de evaluare a abordarilor bazate pe reguli de afaceri. De asemenea, este realizat un prototip de aplicatie software pentru managementul depozitelor de reguli, ca suport pentru procesul de dezvoltare propus anterior.

Lucrarea „Dezvoltarea sistemelor software pentru managementul afacerilor” este utila si se adreseaza atat dezvoltatorilor de sisteme informatice, cat si managerilor organizatiilor care agreeaza conexiunea dintre sistemul de management al afacerilor specific domeniului propriu de activitate si sistemele software care le asista in desfasurarea activitatii, dar si sub aspect decizional.
Datorita claritatii expunerii si stilului accesibil, lucrarea poate fi, de asemenea, utila studentilor din ciclul de licenta, de master si doctoranzilor, precum si specialistilor din domeniul economic, preocupati de imbunatatirea activitatii prin utilizarea celor mai recente tendinte din domeniul IT&C.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat