Ghid practic de analiza economico-financiara

Ghid practic de analiza economico-financiara

Autori: Maria-Iulia Sobolesvchi-David, Vasile Robu, Monica Aureliana Petcu, Stefania-Cristina Curea

Anul aparitiei: 2020

ISBN: 978-606-34-0332-3

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 240

30,70 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul ase.ro.

 

Lucrarea este o colectie valoroasa de compendii si spete, conceputa de autor in concordanta cu fisa disciplinei „Analiza economico-financiara fundamentala”, predata studentilor Facultatii Contabilitate si Informatica de Gestiune din Academia de Studii Economice din Bucuresti. Autorul prezinta in cele 10 capitole spete din economia romaneasca, ce reflecta, prin indicatorii economico-financiari calculati, realitatea economica a diferitelor firme.

 

Cititorul acestui ghid are posibilitatea sa analizeze dinamic, structural si factorial indicatori atit de efect cat si de efort, sa masoare intensitatea influentelor unor indicatori, sa determine corelatiile dintre indicatorii unor firme din industria auto, petroliera, produse farmaceutice si parafarmaceutice, mobila, industria carnii etc.

 

Ghidul contine, in cele peste 100 de tabele, date economice si financiare actuale la momentul publicarii lucrarii. Formulele, in numar generos, ajuta cititorul sa determine valori relative si absolute, pe baza carora sa stimuleze gandirea critica si creativa, in vederea emiterii unor masuri de imbunatatire a activitatii firmelor analizate.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat