Baze de date financiar-contabile. Studii de caz

Baze de date financiar-contabile. Studii de caz

Autori: Ofelia Ema Aleca (coord.), Florin Mihai, Andrei Stanciu

Anul aparitiei: 2024

ISBN: 978-606-34-0491-7

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 157

47,20 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro

 

Bazele de date reprezinta „inima” sistemelor informatice moderne. De la o simpla colectie de informatii sau un ecosistem extrem de complex, bazele de date au cunoscut o evolutie constanta, in tandem cu avansul tehnologiei. Bazele de date relationale joaca un rol crucial in pastrarea si furnizarea informatiilor, indiferent
de domeniul de aplicabilitate, fie ca este vorba despre gestiunea tranzactiilor financiare, gestiunea unei afaceri de comert electronic sau gestiunea datelor medicale al unui spital.

Aceasta carte se concentreaza pe explorarea bazelor de date relationale. Se vor analiza conceptele de baza ale bazelor de date relationale, apoi se va examina modul in care acesta ofera acces optim si fara anomalii de actualizare, apoi se va trece in revista procesul de normalizare si, nu in ultimul rand, se vor explora scenarii practice privind proiectarea unei baze de date.

Indiferent daca este vorba de un profesionist in domeniul IT, un dezvoltator de aplicatii software sau doar un utilizator obisnuit al tehnologiei, intelegerea bazelor de date relationale ajuta in exploatarea la maximum a puterii datelor.

Aceasta carte se adreseaza tuturor celor interesati in intelegerea conceptelor legate de bazele de date relationale. Obiectivele principale al cursului sunt prezentarea si intelegerea cunostintelor privind conceptele bazelor de date relationale, algebrei relationale si proiectarii bazelor de date relationale.

Produse asemanatoare