Informationssysteme und Datenbanken fur die Unternehmensverwaltung (Sisteme informatice si baze de date pentru afaceri)

Informationssysteme und Datenbanken fur die Unternehmensverwaltung (Sisteme informatice si baze de date pentru afaceri)

Autori: Dana-Maria Boldeanu

Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-505-557-5

22,70 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Cartea trateaza problematica sistemelor de gestiune a bazelor de date pentru afaceri, folosind ca instrument informatic Microsoft Access 2013.

Autoarea subliniaza aspectele practice ale definirii si lucrului cu bazele de date relationale, prezentând atât aspectele teoretice ale sistemelor de gestiune a bazelor de date, cât si aspectele practice, aplicative ale lucrului cu bazele de date în mediul economic, oferind un numar mare de exemple utile pentru intelegerea si insusirea conceptelor prezentate. Aceasta incepe cu o introducere privind concepte fundamentale cu privire la bazele de date, sistemul informational si arhitectura sistemelor de gestiune a bazelor de date, modelul de date relational, normalizarea datelor, limbajul standard SQL pentru interogarea sistemelor de gestiune a bazelor de date cu notiuni teoretice insotite de numeroase exemple si studii de caz. Lucrarea cuprinde in final un capitol dedicat tehnologiei bazelor de date utilizând Microsoft Access 2013, furnizand astfel informatii necesare pentru a lucra cu instrumentul informatic Microsoft Access. Ultimul capitol este dedicat tehnologiei bazelor de date utilizând Microsoft Access 2013 si ofera studentilor posibilitatea practica de a învata pe baza unor exemple concrete notiuni legate de crearea si gestiunea de tabele, interogari, formulare si rapoarte.

 Lucrarea este utila pentru pregatirea studentilor de la sectiile de limba germana in domeniul economic si al informaticii de gestiune, precum si specialistilor in calculatoare. 

Produse asemanatoare