Tehnica operatiunilor de turism.  Studii de caz si probleme.  Worksheets and exercises for tourism operations techniques

Tehnica operatiunilor de turism. Studii de caz si probleme. Worksheets and exercises for tourism operations techniques

Autori: Gabriela Stanciulescu, Andreea Marin-Pantelescu

Anul aparitiei: 2008

ISBN: 978-606-505-029-7

19,60 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea este bilingva, in romana si engleza (prima parte) si cuprinde atat probleme rezolvate, cat si probleme propuse, referitoare la agentia de turism, cota ei de piata, incasarea medie pe turist si cheltuiala medie pe turist, nivelul relativ al cheltuielilor cu salariile, garantia contractuala in cadrul unui contract incheiat intre agentia de turism si hotel, tarife de transport aerian, calculul mediei aritmetice pentru capacitatea de cazare, calculul tarifului pentru camera single si camera double, formula lui Hubbart pentru determinarea tarifului mediu pe camera, reguli de stabilire a preturilor meniurilor oferite in restaurante, productivitatea muncii in cadrul unei agentii de turism, analiza principalilor indicatori financiari ai agentiei de turism, pragul de rentabilitate in cadrul unei firme de agrement.
Partea a treia a cartii cuprinde studii de caz rezolvate si propuse, modele de realizare a diverselor proiecte (de exemplu, Program turistic international in tara...). 
Inscrisa in colectia Mercur, lucrarea se adreseaza in mod special studentilor de la specializarea Turism-Servicii, precum si tuturor celor ce lucreaza in industria hoteliera.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat