Psihologie scolara

Psihologie scolara

Autori: Filimon Turcu

Anul aparitiei: 2008

ISBN: 978-606-505-007-5

19,00 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Editia a III-a a acestei carti vine in sprijinul studentilor Academiei si nu numai, precum si al persoanelor implicate in procesul didactic-educational. Psihologia scolara studiaza din punct de vedere psihologic procesul de predare-invatare, avand ca scop ultim sporirea eficientei acestuia, autorul surprinzand diferitele etape si aspecte ale actiunilor educationale.
Cartea prezinta si analizeaza atat probleme si aspecte psihologice fundamentale ale invatamantului, cat si probleme psihopedagogice. Discursul autorului se indreapta nu numai spre “cunoastere”, ci si spre actiune, in sensul de comunicare didactica, ca principal instrument al efortului de formare si dezvoltare a personalitatii elevului si de optimizare a actului pedagogic.
Printre variatele subiecte ale cursului, conceptul de comunicare didactica dezvolta tema comunicarii in specificitatea ei didactica, ca apoi sa cititorul sa fie condus catre ideea comunicarii interumane, aruncand o lumina noua asupra psihologiei individului.  
 

Produse asemanatoare