Psihologia educatiei. Teorie si aplicatii /editia a II-a revazuta si adaugita

Psihologia educatiei. Teorie si aplicatii /editia a II-a revazuta si adaugita

Autori: Mihaela Cozarescu, Laura Stefan

Anul aparitiei: 2008

ISBN: 978-606-505-058-7

30,00 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Psihologia educatiei ofera un fundament stiintific procesului de invatamant. Cu ajutorul psihologiei educatiei se aplica notiunile psihologice in cadrul proceselor de invatare; astfel se contribuie la optimizarea acestora.
In afara informatiilor de specialitate – suport teoretic, aplicatii, breviar de extrase din lucrari recente, traduceri pentru obiectul de studiu Psihologia educatiei, cartea contine si alte elemente utile studentilor, cum ar fi: modalitati de evaluare si notare, precum si o prezentare globala a departamentului care organizeaza aceste cursuri.
Acest volum se doreste a fi un instrument de lucru pentru studentii din cadrul Academiei de Studii Economice care opteaza pentru Modulul pedagogic organizat in cadrul Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic, in mod specific pentru psihologia educatiei.
Lucrarea se adreseaza, de asemenea, tuturor celor care doresc sa-si largeasca orizontul de cunostinte si sa priveasca dintr-o noua perspectiva universul in care s-au integrat cel putin 12 ani din existenta lor: universul educational.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat