Psihologia educatiei. Teorie, metodologie si practica

Psihologia educatiei. Teorie, metodologie si practica

Autori: Corina Cace

Anul aparitiei: 2007

ISBN: 978-973-594-935-8

19,30 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Cartea Psihologia educatiei. Teorie, metodologie si practica se inscrie in colectia „Stiintele educatiei”, colectie a Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.
Asa cum se arata in „Prefata”, psihologia educatiei ocupa un loc important in campul stiintelor psiho-socio-educationale, educatia reprezentand un mijloc de dezvoltare personala, de integrare si mobilitate sociala. In fata sistemului de invatamant se pun astazi probleme deosebit de importante legate de educatia generatiilor tinere.
Psihologia educatiei nu are in vedere numai aspectele referitoare la perioada de scolaritate, ci individul este plasat intr-un context educational corelat permanent cu realitatea concreta.
Lucrarea d-nei Corina Cace este structurata din perspectiva interdisciplinaritatii, bazandu-se pe psihologie, pedagogie si sociologie. Este prezentata relatia dintre teorie, metodologie si practica, autoarea subliniind trasaturile psihologiei educatiei intr-un mediu dinamic. „Psihologia educatiei” este o carte care se adreseaza profesorilor, studentilor, precum si celor interesati de comunicarea didactica.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat