Psihologia reusitei

Psihologia reusitei

Autori: Filimon Turcu, Aurelia Turcu

Anul aparitiei: 2008

ISBN: 978-606-505-057-0

12,40 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea de fata se adreseaza in mod nemijlocit absolventilor Academiei de Studii Economice. Problematica abordata este una de mare actualitate: obtinerea reusitei si abilitatea individului de a-si construi o profesiune in lumea contemporana.
Reusita poate fi teoretica sau practica, poate fi personala, grupala sau organizationala.
Autorii considera ca la inceput de cariera individul trebuie sa aprecieze munca la adevarata ei valoare. Ea are un rol fundamental in formarea si dezvoltarea personalitatii.
In materialul acestui ghid, dedicat cu precadere absolventului de studii economice, si nu numai, se face distinctia binevenita intre imbunatatirea permanenta a pregatirii psihopedagogice a studentilor, deziderat al Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic din academie, si pregatirea acestora cu si pentru problemele economice propriu-zise, respectiv raporturile cu viitorul, relationarea mai stransa a pregatirii lor cu fenomenele economice. Acestea din urma fac obiectul unor ramuri specializate ale psihologiei, cum sunt „psihologia organizationala”, „psihologia inginereasca”, „psihologia ergonomica”.
Volumul acesta se apropie insa cel mai mult de „psihologia economica”, o ramura distincta a psihologiei. Informatiile psihologice pe care le prezentam  aici pot fi utile si altor categorii de cititori.
 

Produse asemanatoare