Introducere in contabilitate, Editia a treia

Introducere in contabilitate, Editia a treia

Autori: Camelia I. Lungu, Chirata Caraiani

Anul aparitiei: 2018

ISBN: 978-606-34-0199-2

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 340

48,70 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

 

Lucrarea Introducere in contabilitate, editia a treia prezinta contabilitatea ca sistem de raportare care culege informatii economice, le inregistreaza dupa proceduri proprii, analizeaza si interpreteaza informatia colectata si o raporteaza unei game largi de utilizatori. Desi contabilitatea presupune stapanirea unei tehnici specifice, consideram ca scopul acestei discipline este acela de a-i ajuta pe utilizatorii interni si externi sa inteleaga efectele pe care tranzactiile si alte evenimente le au asupra pozitiei financiare si performantei unei entitati economice. De aceea, alaturi de particularitatile rationamentului contabil si de tratamentul contabil al unor tranzactii uzuale, am introdus aspecte legate de prezentarea si analiza informatiei contabile. Prin verificarea cunostintelor de la sfarsitul fiecarui capitol incurajam cititorii sa-si formeze deprinderile de lucru si sa descopere utilitatea materialului studiat.

Elaborata intr-un limbaj prietenos si inteligibil, cartea este menita sa contribuie la constructia si modelarea rationamentului profesional in conditiile manifestarii libere a dezvoltarii politicilor contabile ale entitatii economice. Ea reprezinta un instrument util destinat atat studentilor, cadrelor didactice din institutiile de invatamant superior, cat si tuturor specialistilor interesati de acest domeniu.

Produse asemanatoare