Bazele auditului financiar

Bazele auditului financiar

Autori: Marta Tache, Florentin Caloian

Anul aparitiei: 2023

ISBN: 978-606-34-0480-1

Format: 14,8/21 cm

Numar pagini: 194

41,40 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro

Lucrarea Bazele auditului financiar are ca obiectiv examinarea graduala a auditului financiar, facand o incursiune in timp cu ajutorul literaturii de specialitate, pentru a putea previziona urmatoarea reforma in auditul financiar sau poate chiar estompa inca un val de glisade legislative inerente realitatii in continua schimbare. In acest sens, autorii si-au propus sa sintetizeze scopul fundamental al cartii prin prezentarea treptelor care sunt urcate de catre studentii constiinciosi de azi si practicienii de valoare de maine, care si-au insusit legislatia in vigoare si reusesc sa scoata la iveala adevarul musamalizat de catre doritorii de profit nefondat din cadrul situatiilor financiare auditate.

Bazele auditului financiar se adreseaza, in special, studentilor ori cercetatorilor de la profil economic, si celor care isi completeaza studiile economice. De asemenea, cartea este adresata tuturor cercetatorilor curiosi de noutati legislative si intrigi solutionate nu doar la nivel teoretic.

Cartea este scrisă în limba română.

Produse asemanatoare