Control financiar si expertiza contabila

Control financiar si expertiza contabila

Autori: Florinel Marian Sgardea

Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-505-848-4

29,90 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Cartea propune cititorului o prezentare sinoptica a unor procedee si tehnici de control financiar utilizate de catre majoritatea specialistilor si profesionistilor (expertii contabili si consultantii fiscali) din practica financiar-fiscala din România.

Este o lucrare de specialitate ce prezinta mediul de control si tipologia formelor de control din economie. Noile conditii de organizare a vietii economico-sociale bazate pe respectul legii si al principiilor statului de drept, impun alegerea unor noi tehnici si forme de control. Cititorul va afla informatii despre autoritatea numarul unu in controlul banului public, Curtea de Conturi a României, despre controlul exercitat in zona autoritatii guvernamentale, ca si despre controlul exercitat la nivelul unei organizatii economice sau entitati publice. Pentru finalizarea cu eficienta a controlului, autorul propune si o metodologie de recuperare a prejudiciilor provocate de salariatii unitatii in care lucreaza.

Cartea este de un real folos atât studentilor, cât si economistilor pasionati de domeniul controlului bugetar si al eficientei controlului financiar preventiv al fondurilor europene nerambursabile la institutiile publice.

Produse asemanatoare