Business models. Leading the company from inception to growth (Modele de afaceri. Conducerea companiei de la inceput pana la crestere)

Business models. Leading the company from inception to growth (Modele de afaceri. Conducerea companiei de la inceput pana la crestere)

Autori: Catalina Chinie

Anul aparitiei: 2023

ISBN: 978-606-34-0498-6

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 104

27,60 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro

„Modele de afaceri – Conducerea companiei de la inceput pana la crestere” a fost scrisa pentru a servi drept manual de licenta pentru studentii de la administrarea afacerilor care invata despre modelele de afaceri. Autoarea abordeaza conceptul de model de afaceri ca pe un mecanism pentru crearea, distribuirea si captarea valorii economice.

Scopul principal al manualului este de a oferi studentilor informatiile relevante necesare pentru a intelege conceptul de model de afaceri si modul in care acesta este adaptat in functie de tendinte si de sectorul in care opereaza companiile. In plus, cartea isi propune sa ofere cititorilor o perspectiva mai buna asupra mecanismelor specifice principalelor industrii. In final, studentii pot intelege modul in care modelele de afaceri inovatoare sunt construite si transformate in timp. Dupa lectura acestei carti, cititorii vor putea sa analizeze cu succes modele de afaceri si sa-si proiecteze singuri unele proprii.

Produse asemanatoare