Inovare, cercetare stiintifica, progres tehnic

Inovare, cercetare stiintifica, progres tehnic

Autori: Sanda Visan, Ligia Florica Botez

Anul aparitiei: 2008

ISBN: 978-606-505-023-5

18,10 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Cursul de Inovare, cercetare stiintifica, progres tehnic este destinat atat studentilor (in special celor din anul I al Facultatii de Comert), cat si celor interesati de activitatea de inovare si cercetare stiintifica.
Lucrarea, structurata pe sapte capitole: Introducere, Creativitate, Inovare, Cercetare stiintifica, Managementul cercetarii stiintifice, Progresul tehnic, Tehnologii emergente, prezinta aspecte legate de progresul tehnic, de actul creator si de inovare, in coordonate trasate de documentele Uniunii Europene.
O atentie deosebita se acorda unor notiuni legate de inovare – sursa dominanta a avantajului competitiv si creativitate – cu trasaturile sale definitorii: noutate, originalitate, eficienta, productivitate, precum si metodelor si tehnicilor de stimulare a creativitatii.
Economia viitorului – economia bazata pe cunoastere – este un nou concept abordat in cuprinsul lucrarii, care integreaza inovatia, societatea informationala si capitalul uman.
Acest curs isi propune sa contribuie la instruirea moderna a studentului economist spre activitati preponderent creative, sa aplice nout

Produse asemanatoare