Management financiar international. Decizia de investitie si decizia de finantare a companiei

Management financiar international. Decizia de investitie si decizia de finantare a companiei

Autori: Cristiana Doina Tudor

Anul aparitiei: 2015

ISBN: 978-606-505-751-7

17,30 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 Cartea este conceputa pentru a servi ca o introducere la studiul de Management Financiar pentru diferite categorii de cititori, cum ar fi: studenti, profesori, profesionisti din domeniul financiar, si manageri. Autoarea recunoaste ca realitatile si complexitatea pietelor financiare din zilele noastre au plasat managerul financiar intr-o situatie in care este necesara o permanenta actualizare a cunostintelor sale, adoptarea unor decizii financiare intr-un mediu competitiv, si bineinteles teoriile de corporate finance (finante societare).

Cartea este structurata in cinci capitole, incepand cu o introducere asupra principalelor elemente si mecanismele pietelor financiare, si continua cu doua capitole se ocupa cu cele doua decizii extrem de importante cu care o companie se confrunta in direct in mediul de afaceri: decizia de finantare, care aloca minime combinatii de costuri pe resurse de capital, si decizia de investitie, care maximizeaza valoarea actuala neta si profitul actionarilor. Al patrulea capitol trateaza principalele situatii financiare si prezinta bilantul, contul de profit, Declaratia fluxurilor de trezorerie, cu ajustarile de cont, de asemenea cunoscute sub numele de ajustari intrari. Ultimul capitol este un studiu de caz in care conceptele anterioare sunt prezentate in practica. In general, accentul este pus pe aplicatiile manageriale ale analizei financiare.

Pe parcursul cartii, conceptele sunt explicate cu o serie de ilustratii si diagrame pentru intelegerea clara a subiectului.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat