Managementul lantului logistic si guvernanta corporativa. Elemente, studii, analize

Managementul lantului logistic si guvernanta corporativa. Elemente, studii, analize

Autori: Ramona-Iulia Dieaconescu

Anul aparitiei: 2015

ISBN: 978-606-34-0020-9

21,50 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

  

Avand in vedere complexitatea lanturilor logistice internationale, care cuprind structuri organizationale din tari diferite, guvernanta corporativa la nivel transnational este o problematica actuala. Problemele de guvernanta corporativa aparute in cazul companiilor transnationale, a caror activitate este bazata pe lanturi logistice globale, reprezinta o provocare a secolului XXI.

Caracterul de noutate al cartii consta in explorarea posibilitatilor de evaluare a modului in care o companie isi organizeaza sistemul de guvernanta corporativa, prin integrarea retelei logistice, astfel incat activitatea sa se desfasoare in mod eficient si sustenabil, luand in considerare impactul asupra mediului inconjurator si asupra comunitatii.

Cartea de fata aduce o importanta contributie pentru o mai buna intelegere a principiilor si bunelor practici in domeniul guvernantei corporative, fiind destinata studentilor, masteranzilor, specialistilor interesati de domeniu, precum si practicienilor din sfera afacerilor.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat