Macroeconomia explicata pe intelesul studentilor. Editia a doua

Macroeconomia explicata pe intelesul studentilor. Editia a doua

Autori: Marius-Corneliu Marinas, Daniela Livia Trasca, Alexandra Fratila

Anul aparitiei: 2023

ISBN: 978-606-34-0499-3

Format: 21/30 cm

Numar pagini: 205

38,00 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro

 

In cadrul acestui manual v-am propus o abordare atractiva a continutului disciplinei universitare Macroeconomie, in care conceptele, fenomenele macroeconomice si deciziile de politici macroeconomice sunt explicate in mod aplicat pe cazul Romaniei. Manualul este original nu doar prin multitudinea de exemple, explicatii, studii de caz si probleme rezolvate, necesare insusirii conceptelor si corelatiilor macroeconomice, ci si prin cele aproximativ 40 de tabele si grafice, care ilustreaza situatia actuala a economiei romanesti. Pentru a va sprijini in rezolvarea cerintelor formulate la sfarsitul fiecarui capitol, am propus in cadrul acestei editii un indreptar care sa va permita deprinderea unui mod economic de gandire.

Parcurgand aceasta lucrare, veti intelege nu doar ca deciziile agregate ale consumatorilor si firmelor influenteaza dinamica activitatii economice, ci si ca tot ceea ce se intampla la nivelul de ansamblu al economiei are, de asemenea, impact asupra agentilor economici individuali.

„Macroeconomia explicata pe intelesul studentilor” nu va plaseaza intr-un turn de fildes de unde sa observati impasibili anumite fenomene economice, ci va ajuta sa intelegeti si sa analizati critic mecanismele prin care se transmit influentele macroeconomice asupra voastra.

Autorul

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat