Economia si protectia mediului inconjurator

Economia si protectia mediului inconjurator

Autori: Ioan Frasineanu, Liviu-Mihail Baloiu

Anul aparitiei: 2007

ISBN: 978-973-594-895-5

38,35 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea “Economia si protectia mediului inconjurator” este un manual despre mediul natural, “o pledoarie pentru sanatatea intregului nostru viu comun”, asa cum spune dl. prof. dr. Constantin Popescu, precizand ca: “Modul in care este structurat manualul, analiza de tip cauza-efect ce strabate constructia activitatii de protectie a mediului, exemplele ce formeaza  experienta traita de-a lungul timpului, cu partile ei pozitive si negative, intrebarile puse pe tot parcursul lucrarii sunt doar cateva din frumusetile interioare ale acestui pachet pedagogic”.

Cartea este structurata pe sase capitole, tratand aspecte legate de poluarea mediilor naturale si poluantii mediului inconjurator, politicile de mediu la nivel statal si politicile ecologice in industrie. Ultimul capitol este unul de aplicatii, cartea continand la sfarsit cinci anexe in limba engleza.

Manualul “Economia si protectia mediului inconjurator” se adreseaza studentilor economisti, dar si celor motivati sa cunoasca problematica mediului inconjurator si sa actioneze practic pentru sanatatea acestuia.
 

Produse asemanatoare