International Business. Editia a II-a, revizuita si adaugita

International Business. Editia a II-a, revizuita si adaugita

Autori: Dorel Mihai Paraschiv

Anul aparitiei: 2013

ISBN: 978-606-505-719-7

26,50 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 

Aceasta carte, "International Business", editia a doua, este special conceputa pentru a ajuta la intelegerea contextului de afaceri actual, care devine tot mai imprevizibil, complex si in schimbare, cu o multime de oportunitati si amenintari în crestere din vremurile tulburi cu care ne confruntam actualmente.
 
Caracterul dinamic al afacerilor internationale da nastere la oportunitati majore pentru dezvoltarea afacerilor la nivel mondial si pentru inovatii. In acest context, intelegerea factorilor de mediu ai globalizarii si a principalelelor principii ale dezvoltarii afacerilor la nivel mondial in ziua de astazi sunt premise de succes.
 
Multe probleme in afacerile internationale sunt complexe si necesita considerente pro si contra. Pentru exemplificare, s-a adoptat o abordare critica ce cuprinde argumentele pentru si împotriva strategiilor de afaceri, structuri organizatorice, modul de intrare etc.
De asemenea, cartea prezinta unele studii de caz regionale din Europa Centrala si de Est, cu bune practici de afaceri în diferite industrii.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat