Exercitii fizice de tip aerobic si alte sfaturi utile pentru sanatatea ta

Exercitii fizice de tip aerobic si alte sfaturi utile pentru sanatatea ta

Autori: Rela-Valentina Ciomag, Ileana-Catalina Ilie

Anul aparitiei: 2015

ISBN: 978-606-505-863-7

13,40 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 Astazi tot mai multi oameni devin constienti de binefacerile miscarii. Propaganda facuta cu toate mijloacele posibile determina omul modern sa actioneze in aceasta directie si astfel vedem tot mai des oameni alergand, jucand tenis, baschet, fotbal, badmington, mergand cu bicicleta, rolele sau inotand.

Tineretul zilelor noastre este motivat de dorinta de a arata bine, de a se detasa de problemele cotidiene, relaxandu-se prin sedinte de gimnastica aerobica, fitness, volei sau baschet, stiind ca aceste forme de practicare a exercitiului fizic le vor furniza energia si le vor oferi suportul moral de a depasi greutatile zilnice.

Utilizand acest ghid, o suita de exercitii pentru intregul corp, vrem sa va oferim motivatia de a repeta experienta unei lectii de relaxare si, in acelasi timp, de tonifiere si revigorare a trupului si sufletului, astfel incat aceasta obisnuinta sa creeze dependenta intr-o buna zi.

Am adaugat de asemeni cateva sfaturi practice pentru o viata sanatoasa, echilibrata, cateva informatii utile despre ceea ce mancam, cum  si cand o facem pentru a ne mentine mereu in forma, vigurosi, sanatosi si plini de energie!

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat