Economie mondiala

Economie mondiala

Autori: Ana Bal (coord.), Sterian Dumitrescu, Rodica Milena Zaharia, Anca Gabriela Ilie, Dan Dumitriu, Camelia Candidatu, Octavian Jora

Anul aparitiei: 2006

ISBN: 973-594-720-X

36,40 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea, avand printre autori pe dl prof. dr. Sterian Dumitrescu, intemeietorul disciplinei universitare Relatii economice internationale, vine sa completeze informatiile din cadrul cursurilor din primul an de studiu, deoarece multe dintre interactiunile dintre agentii economici depasesc planul relatiilor internationale, ele fiind relatii transnationale sau chiar conexiuni globale.
In acest sens, manualul isi propune sa ofere studentilor un ansamblu de instrumente de studiere a problematicii economiei mondiale (concepte si notiuni specifice, argumentatia si concluziile curentelor teoretice reprezentative), in scopul de a pune la dispozitia viitorilor economisti un fundament solid de cunostinte, pentru a le dezvolta capacitatea de a analiza corect si nuantat fenomenele si pentru a intelege logica interna de producere si derulare a acestora, intr-o perspectiva multidimensionala.
Cartea se adreseaza, in primul rand, studentilor de la REI, dar si altor studenti, de la alte facultati, interesati de problematica abordata.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat