Contabilitate manageriala. Tehnologii contabile integrate de raportare si decizie

Contabilitate manageriala. Tehnologii contabile integrate de raportare si decizie

Autori: Chirata Caraiani (coord.), Cornelia Dascalu, Camelia I. Lungu, Raluca G. Guse

Anul aparitiei: 2010

ISBN: 978-606-505-358-8

12,70 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea propune o abordare originala a instrumentelor si tehnicilor de raportare pentru management si fundamentare a deciziilor, utila deopotriva masteranzilor, doctoranzilor si specialistilor din domeniul contabilitatii si managementului.
Pornind de la elementele fundamentale ale contabilitatii manageriale si continuand cu cele mai noi abordari din domeniu, aceasta lucrare este construita pe doua axe. Pe de o parte, abordeaza la nivel conceptual si practic problematica privind instrumentele de planificare, control si decizie bazate pe costuri, dar si pe raportarea non-financiara. Pe de alta parte, identifica permanent „rezerva de stiinta” a fiecarei teme abordate, prin deschiderea oferita in directia activitatilor de cercetare.
Tematica abordata a avut in vedere aplicabilitatea in toate domeniile de activitate, sustinuta de prezentarea unei game largi de studii de caz in domeniul financiar-bancar, in vederea formarii unei judecati profesionale corecte si complete.
Pe parcursul intregii lucrari sunt folosite „Rapoartele de management”, pentru a oferi cititorilor o imagine cat mai clara si sintetica asupra modalitatilor de comunicare intre manageri si structurile organizatiei pe care o conduc. Utilizarea acestui instrument managerial in expunere este cu atat mai importanta cu cat fiecare raport intocmit este insotit de comentarii si interpretari, necesare pentru dezvoltarea rationamentului profesional.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat