Asigurari si protectie sociala in Romania (editia a II-a, revizuita si adaugita)

Asigurari si protectie sociala in Romania (editia a II-a, revizuita si adaugita)

Autori: Paul Tanasescu si Roxana Ionescu

Anul aparitiei: 2020

ISBN: 978-606-34-0277-7

Format: 14,8/21 cm

Numar pagini: 122

25,50 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul ase.ro.

 

Lucrarea „Asigurari si protectie sociala in Romania” contine note de curs actualizate, informatii utile publicului larg, intrebari, grile de rezolvat si probleme care se adreseaza tuturor celor interesati de acest domeniu socioeconomic.

In lucrarea de fata ne‑am propus sa prezentam principalele aspecte teoretice si practice ale sistemului romanesc de asigurari si protectie sociala. Pentru aceasta am considerat a fi utila concentrarea aspectelor teoretice si aducerea la cunostinta cititorului a noutatilor pe care le poate utiliza in viata de zi cu zi.

Adresandu‑se si studentilor economisti, aceasta carte ii ajuta la sintetizarea continutului disciplinelor cu un pronuntat caracter social din curricula universitara.

Accesul cititorilor la informatiile cuprinse in prezenta lucrare este facilitat de folosirea unor modalitati variate de expunere si prezentare, descrieri, comparatii etc.

Cuprinsul lucrarii parcurge cele trei mari domenii ale protectiei sociale si anume: sistemul de ocrotire a sanatatii, sistemul de pensii si sistemul de protectie a somerilor din Romania.

Bibliografia selectiva ofera celor interesati posibilitatea de a cunoaste problematica ampla a protectiei sociale contemporane, de a aprofunda cunostintele dobandite printr‑un proces complex si continuu de training.

Realizarea acestei lucrari a fost ceruta de catre studentii economisti pentru o mai rapida invatare a notiunilor economico‑sociale ale protectiei sociale in Romania. Totodata, cartea se adreseaza oricarui cititor dornic sa cunoasca, intr‑un timp scurt, principalele probleme ale asigurarilor si protectiei sociale in Romania.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat