Alimentatie si igiena marfurilor

Alimentatie si igiena marfurilor

Autori: Dorin Vicentiu Popescu

Anul aparitiei: 2007

ISBN: 973-594-879-6 /978-973-594-879-5

26,30 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Cartea "Alimentatie si igiena marfurilor", inscrisa in colectia "Mercur", trateaza un subiect de actualitate in conditiile economiei de piata, cand consumatorul devine axul central al activitatii economice.
Alimentatia omului si influenta acesteia asupra sanatatii, precum si riscurile pe care le pot implica factorii tehnologici si de mediu reprezinta preocupari actuale ale tuturor domeniilor de activitate angrenate in satisfacerea cerintelor consumatorilor.
Conceputa pe 12 capitole, lucrarea debuteaza cu "Proiectii privind evolutia agriculturii si a alimentatiei pe glob", subiectele prezentate in continuare fiind legate de securitatea alimentara a consumatorului, relatiile biologice om-aliment, tipologia culinara, sistemul catering si asigurarea calitatii si inocuitatii produselor in alimentatia publica.
 

Produse asemanatoare