Relatia mea cu banii. Educatia financiara de la stiinta la viata de zi cu zi

Relatia mea cu banii. Educatia financiara de la stiinta la viata de zi cu zi

Autori: Andreea Stoian (coordonator), Cristiana Haica, Marius Dumitrenco-Keller, Filip Iorgulescu, Nicoleta Vintila, Radu Ciobanu, Cosmin Octavian Cepoi, Aurora Dina Manolache, Andreea Draghia, Adrian T. Mitroi

Anul aparitiei: 2022

ISBN: 978-606-34-0434-4

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 192

30,60 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

 

Aceasta carte are ca scop intelegerea faptului ca bunastarea, siguranta si independenta financiara ne sunt mult mai la indemana decat am putea crede. Este o carte de educatie financiara ce isi propune constientizarea fiecaruia dintre noi cu privire la ce avem de facut pentru a ne imbunatati sau schimba comportamentul financiar curent astfel incat pe termen lung sa ne bucuram de prosperitatea pe care ne-o dorim. Cartea invita si provoaca cititorii la un proces de introspectie privind obiceiurile, atitudinile, comportamentele financiare, motivele care ne indeamna sa ne dorim sa castigam mai mult, care ne fac sa cheltuim, poate, prea mult uneori sau deseori. Odata ce am facut acest lucru, incepe, de fapt, procesul de invatare, iar cu ajutorul acestei carti ne putem concepe propriul program de educatie financiara. Cartea, desi are o abordare interdisciplinara, aratand ca educatia financiara este un proces complex la granita dintre economie, finante, psihologie, sociologie si neurobiologie, este scrisa intr-un limbaj non-tehnic si se adreseaza publicului larg indiferent de pregatirea profesionala, educatie sau varsta. Este o carte scrisa de specialisti care au avut in vedere ca mesajul lor sa ajunga la toti.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat