Multivariate data analysis in Python (Analiza multivariata a datelor în Python)

Multivariate data analysis in Python (Analiza multivariata a datelor în Python)

Autori: Claudiu Vințe, Titus Felix Furtună

Anul aparitiei: 2023

ISBN: 978-606-34-0500-6

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 177

39,50 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro

 

Aceasta carte se adreseaza in primul rand studentilor Catedrei de Informatica Economica si Cibernetica, programul de licenta Informatica Economica (in limba engleza), din cadrul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica a Academia de Studii Economice din Bucuresti, și acopera programa disciplinei legate de Dezvoltarea software pentru analiza datelor.

De asemenea, poate fi un instrument util pentru studentii de master si doctorat, cercetatori si practicieni interesati de metode pentru analiza multivariata a datelor si implementarea lor intr-un limbaj de programare. In acest sens, poate fi si o introducere in stiinta datelor prin programarea Python. Scopul autorilor este de a completa componenta aplicativa a actului de invatare, de a oferi suport practic pentru activitatea desfasurata in laboratoare, dar si pentru studiul individual al disciplinei de analiza multivariata a datelor.

 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat