Retele de calculatoare

Retele de calculatoare

Autori: Razvan Daniel Zota

Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-505-798-2

21,70 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 Retelele de calculatoare sunt astazi omniprezente, indiferent de domeniu sau de locul in care ne aflam. Internetul a devenit in ultimii ani o resursa aproape indispensabila pentru orice familie care, pe langa conectarea la reteaua electrica sau la cea de gaze, este conectata si la reteaua Internet.

Cartea Retele de calculatoare, structurata in 7 capitole, prezinta cititorilor conceptele fundamentale utile pentru intelegerea arhitecturii retelelor de calculatoare si largeste perspectivele de utilizare mai eficienta a resurselor acestora. Abordarea tematicii retelelor de calculatoare este realizata intr-o maniera sistematica de tip top-down ce urmareste nivelele modelului de referinta TCP/IP, plecand de la nivelul aplicatie si pana la nivelul acces la retea.  

Prin structura si continut, cartea este usor accesibila, fiind adresata tuturor celor ce doresc sa inceapa sa studieze domeniul vast al retelelor de calculatoare. Fie ca este vorba despre studenti, directori, administratori, tehnicieni, toti acestia pot beneficia de pe urma lecturarii acestei carti; chiar si utilizatorii obisnuiti ce doresc sa inteleaga mai in detaliu functionarea interna a retelelor de calculatoare, vor gasi aceasta carte extrem de interesanta.

Produse asemanatoare