Interdisciplinaritatea in educatie fizica si sport, vol. I

Interdisciplinaritatea in educatie fizica si sport, vol. I

Autori: Gheorghe Jinga

Anul aparitiei: 2010

ISBN: 978-606-505-241-3, 978-606-505-319-9

17,00 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Sportul si industria sportului fac parte din sectorul serviciilor, care are un loc si un rol de prim rang in economiile moderne. Sportul si divertismentul sunt in relatie, iar organizatiile de mare succes pe piata se concentreaza tot mai mult pe intelegerea consumatorului si asigurarea produsului sportiv care satisface nevoile lui.
Educatia fizica este o activitate specific umana ce nu poate fi redusa doar la practicarea exercitiului fizic, ea cuprinzand toate functiile vietii de nutritie si de relatie, igiena individuala si colectiva. Ca urmare, aceasta este: prin natura mijloacelor folosite, o activitate fiziologica; prin metodele sale, o activitate pedagogica; prin rezultate, biologica; iar prin efectele sale, o activitate sociala.
Printre subiectele pe care le puteti gasi in aceasta carte se numara si: cultura organizationala, manageriala, sistemul informational al organizatiei sportive, programe de antrenament si structuri de exercitii pentru diverse grupe musculare si niveluri de pregatire.
 

Produse asemanatoare