Cultural Studies

Cultural Studies

Autori: Roxana-Elisabeta Marinescu (coord.), Irina David, Lucia-Mihaela Grosu

Anul aparitiei: 2013

ISBN: 978-606-505-725-8

17,30 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 

Manualul universitar cu titlul Cultural Studies este un instrument de lucru ideal pentru toti cei interesati de subiecte foarte actuale ca discriminarea (sociala, rasiala, de gen), globalizarea, viata în diaspora, postmodernism, imperialismul cultural si multe altele. Este un produs stiintific dedicat atat studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cat si celor din alte centre universitare din Romania, precum si publicului larg interesat de domeniu.
Cultural Studies cuprinde doua parti principale: un segment introductiv in care se detaliaza o serie de concepte fundamentale in studiile culturale, si o parte aplicativa generoasa, care trateaza studiile culturale in Marea Britanie, in Statele Unite ale Americii si in Canada. Definitiile si explicatiile conceptuale sunt insotite de exercitii care incurajeaza gandirea critica si dezvoltarea abilitatilor de comunicare interculturala.
Un alt aspect esential al manualului este rigoarea cercetarii stiintifice care a stat la baza dezvoltarii sale. Bibliografia complexa pe care cele trei autoare au consultat-o ofera oportunitatea accesului la cele mai importante si cele mai recente voci din domeniul studiilor culturale la nivel mondial.
Cultural Studies este un manual actual, interactiv si atractiv, cu numeroase aplicatii si eseuri, care ajuta la dezvoltarea de catre studenti atat a cunostintelor in domeniu, cat si a capacitatii lor de autoinvatare si autoevaluare.

Produse asemanatoare