Studiul de caz. Concept. Aplicatii. Varia

Studiul de caz. Concept. Aplicatii. Varia

Autori: Amedeo Istocescu

Anul aparitiei: 2006

ISBN: 973-594-750-1

28,00 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Prima parte a volumului abordeaza exhaustiv conceptul de studiu de caz, iar denumirea acesteia reda exact continutul sau: „Studiul de caz. Concept”. Primul capitol al volumului si singurul al primei parti, intitulat „Studiul de caz - instrument de cercetare in domeniul managementului” abordeaza studiul de caz din punct de vedere teoretic si al utilizarii acestuia in campul cercetarii stiintifice din domeniul larg al managementului  organizatiei. Sunt prezentate: definitii ale studiului de caz, particularitati, clasificari. Apoi, se descriu: structura studiului de caz, calitatile, functiile, rolurile, situatiile in care se recomanda utilizarea lor eficienta.
Cea de-a doua parte a volumului trateaza studiul de caz din perspectiva practica si contine doua capitole despre aplicatii in managementul organizatiei. 
Capitolul al patrulea al volumului, intitulat simplu „Anexe”  propune cititorilor cateva „texte” care pot reprezenta: subiecte insuficient dezvoltate si care pot constitui surse pentru alte studii de caz; studii de caz care isi asteapta subiectele pentru discutie pe care cititorii le pot „propune”; completari pentru unele  teme teoretice de management; chiar surprize pentru timpul liber... al celor pasionati de management. 
 

Produse asemanatoare