Scoala de Economie agrara si rurala. Eseu asupra evolutiei /Editia a doua

Scoala de Economie agrara si rurala. Eseu asupra evolutiei /Editia a doua

Autori: Ion Bold

Anul aparitiei: 2022

ISBN: 987-606-34-0427-6

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 548

0,00 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 

Editia a doua a eseului ofera cititorului o imagine integratoare a principalelor forme de manifestare a economiei agrare si rurale contemporane, generand acea viziune de ansamblu asupra interrelatiei continue intre invatamantul universitar, cercetarea stiintifica si proiectare, etape definitorii in evolutia Scolii de Economie agrara si rurala.

Aceasta noua editie este un indrumar in cunoasterea acestui tezaur nepretuit, reprezentat de Scoala de Economie agrara si rurala a Romaniei. Pentru ca, asa cum spunea Geo Bogza, „pe o treapta superioara a constiintei, in marea confruntare cu valorile culturii omenirii ramanem romani si devenim si mai profund romani prin valorile universale ale neamului nostru".

Pentru cei care vor sa se apropie de economia agrara si rurala, eseul acesta reprezinta instrumentul cel mai adecvat de sinteza, in care sunt integrate cele mai valoroase idei, izvorate din cunoasterea profunda a literaturii, a activitatilor si a practicii cercetarii si proiectarii, oferind o imagine definitorie si inspiratie pentru viitoare contributii.

Produse asemanatoare