Reorganizarea entitatilor economice. Editia a doua

Reorganizarea entitatilor economice. Editia a doua

Autori: Ileana Nisulescu

Anul aparitiei: 2023

ISBN: 978-606-34-0393-4

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 260

62,70 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achiziția acestei cărți de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toți cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro

 

Lucrarea este densa, compacta, structurata in doua parti, in care autoarea propune multe teme de interes pentru cei care studiaza domeniul de granita al reorganizarilor. In acest sens, in prima parte sunt prezentate exhaustiv aspectele ce vizeaza dizolvarile, reorganizarile, preventia insolventei dar si insolventa, neuitand retragerea sau excluderea unor asociati. In cea de-a doua parte, se analizeaza fuziunile si cazurilor lor particulare, divizarea si aportul partial de active. Astfel, se parcurg etapele demersului stiintific plecand de la reglementarea juridica, continuand cu evaluarea si calculele financiare obligatorii, si sfarsind cu aspectele fiscale si contabile.                                    

Aceasta a doua editie este laborioasa, fiind un recurs la comparatie, care incearca sa elucideze toate necunoscutele. Este, in consecinta, extrem de utila nu numai studentilor economisti si masteranzilor, ci si practicienilor in contabilitate. 

Produse asemanatoare