Procesarea produselor agricole, Editia a II-a

Procesarea produselor agricole, Editia a II-a

Autori: Dan Boboc, Georgiana-Raluca Ladaru, Maria Claudia Diaconeasa

Anul aparitiei: 2019

ISBN: 978-606-34-0314-9

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 184

32,00 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana
 

Lucrarea se adreseaza studentilor din anul I licenta ai Facultatii de Economie Agroalimentara si a Mediului si reprezinta un studiu interdisciplinar, realizat cu scopul de a sintetiza succesiunea fluxurilor tehnologice aferente principalelor filiere agroalimentare. In acest sens, se vor regasi in carte notiuni de biologie, biochimie, fiziologie, toate asociate cu trimiteri spre domeniul economic.

Aceasta paleta disciplinara este aplicata pe sistemele de culturi vegetale si zootehnie, astfel incat sa se creeze o matrice, pe care se vor insera ulterior studii economice de piata, care sa conduca spre: economia circulara, dezvoltarea durabila, securitate si siguranta alimentara.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat