Practica optimizarii aplicatiilor informatice

Practica optimizarii aplicatiilor informatice

Autori: Ion Ivan, Catalin Boja

Anul aparitiei: 2007

ISBN: 978-973-594-932-7

17,30 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Structurata pe paisprezece capitole, cartea prezinta in mod gradat problema optimizarii aplicatiilor informatice, considerate un tot unitar, in care datele de intrare devin componente de baza in procesul de prelucrare, iar utilizatorul reprezinta elementul central al carui grad de satisfactie trebuie maximizat prin volumul, calitatea si conditiile in care deruleaza interactiunea cu o statie de lucru.
Directiile de urmat de catre practicienii care dezvolta software si proiecteaza baze de date, interfete, aplicatii web sunt prezentate in "Concluzii".
Bibliografia de la sfarsitul lucrarii acopera aria subiectelor dezvoltate in capitole. In domeniul optimizarii aplicatiilor informatice autorii au desfasurat o sustinuta activitate de cercetare, rezultatele acestei cercetari fiind prezentate in diverse comunicari la sesiuni stiintifice nationale si internationale si in articole publicate in reviste de specialitate. Aceste comunicari si articole se regasesc in bibliografia cartii.
Lucrarea Practica optimizarii aplicatiilor informatice, scrisa frumos, cu o inlantuire logica a ideilor, este deosebit de utila informaticienilor interesati de soft si de proiectarea bazelor de date.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat